Karel Gott v zajetí nemocí: NEKOMPROMISNÍ VERDIKT lékařů!

Karel Gott s manželkou Ivanou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. srpna 2019 8:23 | Aktualizováno: 30. srpna 2019 22:49

Nemocemi sužovaný zpěvák Karel Gott se konečně ukázal fanouškům, které krátce předtím vyděsil další návštěvou nemocnice. Od lékařů si tam měl vyslechnout jasné a stručné doporučení. Co jim musel mnohonásobný Zlatý slavík slíbit?

Karel Gott se tento týden konečně pochlubil novými snímky, na kterých pózuje u majestátního stromu v okolí severočeské vesnice Doubice, kde má chalupu. Jak ovšem vychází najevo, ještě před pár týdny by takové fotografie vůbec nemohly vzniknout. Nemocemi sužovaný zpěvák si je musel vyčekat.

„Doktoři jemu i Ivaně po zápalu plic doporučovali, ať nikam nejezdí a jsou v Praze na dosah. Karel neměl dobré výsledky krve, a proto se o něj všichni báli,“ řekl Aha! zdroj z okolí manželů Gottových s tím, že momentálně už je zdravotní stav mnohonásobného Zlatého slavíka o poznání lepší.

To ale neznamená, že jej Gott nemusí konzultovat s odborníky. Zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová deníku potvrdila, že nadále dochází na pravidelná ambulantní vyšetření. Legenda české populární hudby se kromě lékařů může opřít také o podporu rodiny i nejbližších přátel.

Témata: Karel Gott