Zonyga od Vondráčkové: PRAVDA o natáčení filmů pro dospělé!

Tomáš Zonyga 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 14:59

Tomáš Zonyga si po boku kamarádky Lucie Vondráčkové střihl roli v celovečerním filmu, avšak vyrojily se spekulace, že se objevil před kamerou i při jiné příležitosti. Parkourista se konečně vyjádřil k nařčení, že natáčel lechtivé filmy pro dospělé.

Jak vás stars24.cz informoval již včera, Tomáš Zonyga, který je poslední dobou častým společníkem Lucie Vondráčkové, má poměrně zajímavou minulost. Sám parkourista se s ní už před lety svěřil na svém webu, kde v dlouhém článku popisuje své veselé životní trampoty.

Zonyga dlouze popisuje, jak byl součástí formace Urban Sense, která se v minulosti pokusila uspět v talentové soutěži Česko Slovensko má talent. Později jej ale kolegové vyhodili kvůli údajnému natáčení lechtivých filmů pro dospělé. Jeden z členů formace dokonce tvrdil, že má důkazní materiál v podobě fotografií.

„V žádném případě jsem v žádném pornu nehrál,“ prohlásil nyní pro server Expres Zonyga, který naopak s jistotou točí hrané celovečerní filmy, což prozradila během pobytu v Kanadě jeho „kamarádka“ Lucie Vondráčková.

„Tohle o mně tvrdil bývalý kolega, když jsme přibližně před šesti lety ukončili spolupráci. Tvrdil, že jsem hrál v gay pornu, a proto mě ‚vyhodili‛ z týmu. Vyžádal jsem si video, které jsem nikdy nedostal, což je logické, protože neexistuje,“ vysvětlil pakourista.

Zonyga zároveň už dříve naznačil, že jej možná přitahují osoby stejného pohlaví, s čímž paradoxně koresponduje i část onoho nepodloženého nařčení o natáčení lechtivých filmů. Parkourista si však informaci o své sexuální orientaci hodlá nechat pro sebe.

Témata: Tomáš Zonyga Lucie Vondráčková