Česká Miss ve válce! Královnu vyrazili a nepředala korunku!

Lea Šteflíčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 8:48 | Aktualizováno: 30. srpna 2019 2:35

Česká Miss je zdárně za námi, ačkoliv se letošní ročník neobešel bez vážných potíží, do kterých soutěž krásy uvrhla loňská vítězka Lea Šteflíčková. Neshody mezi misskou a vedením soutěže dokonce ohrozily regulérnost.

Kontroverze provázely nedělní finálový galavečer České Miss, jejíž vedení si vzalo téměř dva dny na rozmyšlenou, než vydalo komentář k situaci, která zarazila nejen většinu přítomných hostů na vyhlášení. Proč letošní vítězku nekorunovala úřadující misska Lea Šteflíčková?

„Pouhé dva týdny před finále se Lea Šteflíčková sešla s jednou z finalistek letošního ročníku na snídani a tuto schůzku veřejně prezentovala na svém instagramovém profilu,“ popsali klíčovou situaci pořadatelé v oficiálním vyjádření na Facebooku.

Vedení soutěže krásy konstatuje, že šlo o zásadní porušení interních pravidel, které navíc ohrozilo nestrannost volby nové Miss. „Nemohla tedy, na základě rozhodnutí vedení České Miss usednout do poroty,“ vysvětlili organizátoři.

„Lea se následně bohužel sama rozhodla o celkové neúčasti na letošním galavečeru. Česká Miss její rozhodnutí akceptovala, i přesto, že letošní vítězku korunovat mohla a měla,“ dodalo vedení soutěže s tím, že celou kauzu tím považuje za uzavřenou. Záležitost nicméně nenechala bez komentáře ani sama Šteflíčková.

„Korunu nové Miss jsem nebyla předávat z důvodu neshod mezi mnou a vedením České Miss. Výhra v České Miss mi poskytla příležitost účastnit se zajímavých událostí, proto mne mrzí, že se loučím tímto vyjádřením. Nyní se zaměřím dál na svou kariéru a nové Miss přeji příjemné kralování,“ vzkázala na Instagramu.

Témata: Česká miss Lea Šteflíčková (Česká miss 2018) Barbora Hodačová