Jaromír Jágr: Co se děje doma? ODHALENO!

Jaromír Jágr 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. srpna 2019 8:24 | Aktualizováno: 29. srpna 2019 23:17

Když se provalilo, že Jaromír Jágr (47) a Veronika Kopřivová (26) spolu už delší dobu nechodí, vyvolalo to poprask. Ještě větší rozruch vyvolala informace, že hokejistova ex už má nového partnera! Model a kickboxer Miroslav Dubovický (27) teď promluvil o tom, jak to s Jágrem vlastně má!

Veřejnost se o rozchodu Veroniky Kopřivové a Jaromíra Jágra dozvěděla až potom, co se ukázalo, že už krásná blondýna randí s někým jiným – tedy s Miroslavem Dubickým. I proto se spekulovalo, jestli může tenhle vztah vydržet a jestli nejde jen o letní románek.

Jejich láska ale zatím jen kvete! „Jsme partneři a jsme šťastní a spokojení. Je nám spolu moc dobře. Pevně doufám, že nám to dál jenom pokvete,“ vysvětluje Miroslav pro Extra.cz.

A i když si spolu prý hodně povídají, téma Jaromír Jágr je u nich spíše tabu! „My se o něm moc nebavíme. Jako sportovce ho samozřejmě respektuju, je to významný člověk, hodně toho dokázal. Ale že bych se o něm potřeboval bavit, to ne. Nějak ho neřešíme,“ tvrdí nový Veroničin přítel.

On sám se prý s legendárním hokejistou nikdy nesetkal a ani to nemá v plánu. „Jsme dospělí, nevidím v tom žádný problém. Že bychom se ale vyhledávali, to asi ne,“ dodává Miroslav Dubovický.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický Jaromír Jágr