Lucie Vondráčková to tajila: TŘETÍ TĚHOTENSTVÍ!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. srpna 2019 8:24 | Aktualizováno: 30. srpna 2019 22:45

Pět let měla Lucie Vondráčková jedno velké tajemství týkající se manželství s hokejistou Tomášem Plekancem, s nímž má syny Matyáše a Adama. Pár měl ovšem mít ještě jedno dítě, o které zpěvačka a herečka přišla.

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec jsou sice na papíře stále manželé, ale jejich vztah je už pěkně dlouhou dobu nefunkční. Zpěvačka a herečka nyní konečně naznačila, do jaké doby se nejspíš datuje počátek jejich manželských problémů. Psal se rok 2014 a…

Vondráčková podle informací Blesku čekala holčičku, o kterou v šestém měsíci přišla. Sama Lucie tak konkrétní nebyla, nevydařené těhotenství ale potvrdila. „Když se narodil Matyáš, moc jsme si přáli druhé dítě. Adam se ovšem narodil až z třetího těhotenství,“ svěřila se deníku.

„Asi ještě dnes nedokážu mít takový nadhled, abych posoudila, zda právě tehdy začaly naše problémy s manželem,“ konstatuje zpěvačka a herečka, která si zpětně vyčítá, že Plekance nezapojila víc do chodu rodiny. Na to už je ovšem pozdě.

Rozvod manželů Plekance a Vondráčkové se táhne od loňského srpna, kdy oznámili rozchod po několikaletém vztahu. Brali se v červnu 2011, ještě téhož roku se jim narodil prvorozený Matyáš, kterého v červnu 2015 následoval ještě Adam.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec