Jakub Prachař šokuje: Ztrhaný výraz ála Agáta!

Jakub Prachař 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 14:20 | Aktualizováno: 28. srpna 2019 22:37

Jakub Prachař se poslední dobou objevuje na veřejnosti bez manželky Agáty, jinak tomu nebylo ani na prestižní modelingové akci. Oblíbený herec a moderátor tam ovšem šokoval svým vzhledem. Co se mu stalo?

Manželé Jakub a Agáta Prachařovi jsou údajně stále spolu, ale ve společnosti je jako pár nejspíš nepotkáte. Zatímco dvojnásobná maminka si naposledy vyrazila na vyhlášení České Miss, herec a moderátor se objevil na prestižní modelingové soutěži Elite Model Look. Z místa se dokonce pochlubil snímkem, který vyvěsil na sociální síti.

Prachařův výraz na fotce v tu chvíli začal psát vlastní příběh. Řada lidí poukazovala na manýry, které si měl Jakub osvojit od manželky. „To už i ty špulíš pusu?“ tázala se Aneta. „Už se tváříš jako Agáta,“ vypálila na rovinu Veronika.

Další diskutující šokovalo Jakubovo vzezření, jako by herec do objektivu křičel, že toho má dost. „Jakube, nevypadáte moc v pořádku,“ konstatovala Adéla. „Trošku strhanej a zanedbanej… ty kruhy pod očima pláčou po dovolené,“ přisadila si Libunka.

Každopádně Jakub všechny komentáře přešel v duchu dohody s manželkou Agátou, ostatně on sám nikdy neměl problém s tím, aby o věcech mlčel. I jeho žena už se ovšem zapřisáhla, že veškeré informace ze společné domácnosti tam také zůstanou.

Témata: Jakub Prachař