Andrea Kerestešová o druhém dítěti: Pohlaví, termín a místo porodu!

Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. srpna 2019 13:41

Andrea Kerestešová oznámila uprostřed letních prázdnin šťastnou novinu, je podruhé těhotná. Oblíbená herečka nyní promluvila o místě a termínu porodu i pohlaví miminka. Přijde po Tobiášovi tentokrát holčička?

„Hle, malý človíček, co ve mně přebývá. Z lásky roste a možná už o něčem sní. A my jen Prosíme Tě Pane, přiveď k nám dítě zdravé. Amen.“ Těmito slovy oznámila před měsícem Andrea Růžičková (dříve Kerestešová), že je podruhé těhotná. Teď vychází najevo, že si s manželem Mikolášem nechávali tohle tajemství dlouho pro sebe.

„Jsem za půlkou,“ přiznala nyní serveru eXtra.cz s tím, že konkrétnější být nehodlá. Termín porodu bere jako orientační datum, o čemž se dle svých slov už jednou přesvědčila. První těhotenství ji rovněž ukázalo správnou cestu.

„Co se týče porodu, tak mě opustily myšlenky na veškeré alternativní metody. Chci být pod dohledem lékařů, v řádně vybavené nemocnici,“ má jasno oblíbená herečka. „Pokud jde o lidský život, tak neriskuji. A u porodu jde vždy o životy dva,“ konstatuje pro zmíněný web.

Jak už bývá u slavných osobností zvykem, nechyběla otázka na pohlaví dítěte. Dočká se Tobiáš bratříčka, nebo sestřičky? „Něco tušíme, ale jasné to bude, jak už bývá, až po porodu. Takže vám to neřeknu. Nechte se překvapit,“ zůstala Růžičková tajemná. Hlavní ovšem je, aby miminko přišlo na svět zdravé.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)