Agáta Prachařová to potřebuje: Jdu na…

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 14:20

Agáta Prachařová toho má dost. Po účasti na nedělním vyhlášení České Miss se rozhodla k radikálnímu kroku. Hodlá totiž v následujících měsících podstoupit opravdu těžkou zkoušku a ráda by v tom nebyla sama.

Agáta Prachařová má ve 34 letech postavu, kterou by jí mohla závidět leckterá vrstevnice, ostatně pod jejími fotkami v bikinách se obdivné komentáře objevují poměrně často. Sama dvojnásobná maminka ale přehnanou sebedůvěrou evidentně netrpí, rozhodla se totiž k razantní změně životního stylu.

„Dnes jsem se ráno probudila a rozhodla jsem se, že něco nutně potřebuju… a to očistu těla,“ oznámila lidem na sociální síti a vzápětí vysvětlila, jak takový proces bude vypadat. „Jdu na 60denní detox, bez cukru, alkoholu a cigaret… to bude asi to nejtěžší, ty cigára,“ obává se dopředu.

Na závěr Agáta vyzvala fanynky, aby se k ní po následující dva měsíce připojily. „Kdo jde do toho se mnou? Pocity budu sdílet,“ vzkázala. První zájemkyně se objevily vzápětí, ačkoliv všem nebylo jasné, o jak striktní detoxikaci půjde.

Jedna z dam, které projevily zájem, si totiž nebyla jistá, co všechno se skrývá pod slovem „cukr“. „Pečivo, bonbóny, zmrzky atd. Ovoce jíst budu, ale ne moc,“ vysvětlila Prachařová, které se zase jiná fanynka zeptala, zdali to bude těžké vydržet bez energetických nápojů. „To asi ne,“ odvětila Agáta a připojila mrkajícího smajlíka. Teď už jí můžeme jen držet palce, jak si ona sama přeje.

Témata: Agáta Hanychová