Veronika Arichteva a její zadeček: Po StarDance ho zase ukázala světu!

Veronika Arichteva 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. srpna 2019 11:50 | Aktualizováno: 30. srpna 2019 22:48

Herečka Veronika Arcihteva a její muž Biser se vydali na dovolenou na Krétu. Do Řecka s nimi jela i moderátorka Daniela Písařovicová! A jak je vidět, chvíle volna si herečka užila naplno!

Veronika Arichteva a Daniela Písařovicová se spřátelily díky pořadu StarDance. I po skončení show spolu zůstaly v kontaktu - nedávno si porovnávaly svoje přednosti v bazénu a teď spolu dokonce odjely na dovolenou na Krétu.

„Chtěla jsem na dovolený cvičit. Jako trochu...třeba plavat, nebo běhat, aspoň do jídelny...ale zatim tu jenom pózuju,“ žertuje Veronika Arichteva nad fotkami z Řecka. Kromě toho se dostala i na plachetnici!

„Většinou na moři jezdím jen na nafukovacím lehátku. Ale tohle byl jinej zážitek,“ poděkovala herečka svému muži Biserovi. „Ale až si doděláš ty kapitánský zkoušky na plachetnici, tak si zase radši něco nafouknu,“ směje se.

Kromě toho ale pár pobavil i fotkami z bazénu! „Potom, co včera z protější terasy odjela dívka z Ruska i s několika kilogramy silikonů, jsme se o ten animační program tady u nás v “domečkově” museli postarat my no,“ napsala ke snímkům, na kterých s manželem předvádí bazénovou akrobatiku a zvedačky. Jenže jejich hrátky se brzy zvrhly a Veronika sletěla do vody.

Fanoušci se díky fotkám dobře baví! „Na začátku elegantní kolínko...a na konci tlamou do vody,“ směje se na instagramu jeden z diskutujících. „Od star dance jsem ten zadek neviděl,“ píše další. „Veru, Vaše půlky viděli diváci v přímém přenosu v ČR, musí je vidět i v zahraničí,“ napsala Veronice fanynka.

Témata: Veronika Arichteva Daniela Písařovicová Řecko