Rázná Patricie Solaříková: Tohle už nikdy nechce zažít!

Patricie Solaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 11:19

Je to jen několik týdnů, co se Patricie Solaříková provdala za přítele Tibora a vzala si jeho příjmení Pagáčová. Někteří lidé to ovšem ještě nezaznamenali, a tak má oblíbená herečka za sebou vcelku nevšední zážitek.

Patricie Solaříková se před pár týdny provdala za svého partnera Tibora Pagáče, s čímž souvisí i řada nepříjemností. Na sociálních sítích lidé prakticky neustále spekulují o možném těhotenství, ožehavým tématem je i změna příjmení. U známých osob totiž nebývá výjimkou, že zůstávají u svých dívčích jmen.

Oblíbená herečka do této skupiny nepatří, na sociálních sítích i úředně se přejmenovala na Patricii Pagáčovou, dokonce už se před časem chlubila, jak si vyzvedá nové doklady. Jenže to tak vypadá, že to neznamenali úplně všichni lidé, kteří se se Solaříkovou dostávají do kontaktu.

„Magáčová, těší mě,“ napsala někdejší hvězda Ulice ke snímku, na němž drží v rukou ceduli s nápisem „Patricie Magáčová“, ovšem bez diakritiky. „Dobře no. Pro tentokrát to nebudu řešit, ale ať už se to nestane,“ vzkázala herečka.

Sama Solaříková před časem připustila, že si na některé aspekty manželského života zatím jen těžko zvyká. „Vždycky chci říct můj přítel, zaseknu se a po pěti minutách ze mě konečně vypadne manžel,“ svěřila se fanouškům.

Nic by ovšem neměnila, jelikož svatbu považuje za nejkrásnější zážitek letošního roku. „Nedokážu ani popsat, jak nádherný to bylo. Především díky lidem, který s námi ten den oslavili,“ dojímala se na sociální síti po obřadu.

Témata: Patricie Solaříková