Patrasová vrací úder Gelemové: To je na právníka!

Dagmar Patrasová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 8:49

Dagmar Patrasová a Lucie Gelemová si v posledních dnech už opravdu nemohou přijít na jméno. Jejich spor totiž přerostl do roviny, kdy si navzájem vyhrožují právníky. Oblíbená herečka už navíc sbírá důkazní materiál.

Stále ještě svéprávná Dáda Patrasová si v posledních dnech vzala na paškál i nynější partnerku manžela Felixe Slováčka, výtvarnici Lucii Gelemovou. Obě dámy se navzájem osočují z toho, že jedna druhé posílá výhrůžné či vulgární zprávy. Gelemová dokonce uvedla, že to klidně doloží u soudu. Právníkem už se ovšem ohání také známá herečka.

„Paní Gelemová mi poslala teď jednu odpornou esemesku, prakticky si myslím, že už to bude na právníka,“ řekla Patrasová Top Staru a na současné přítelkyni saxofonisty nenechala nit suchou. Odmítla totiž potvrdit její slova, že manželství se Slováčkem bylo v troskách dříve, než se Gelemová objevila na scéně.

„Nic rozpadlého nebylo, paní Gelemová přišla za mým manželem s obrazem v podpaží a vnutila se mu do přízně,“ popsala Dáda magazínu. „Ona se zase potřebovala zviditelnit, protože už o ní zřejmě dlouho nebylo slyšet. Zřejmě zase bude mít výstavu, co jí manžel uspořádá,“ přisadila si vzápětí.

Slováček, který obě ženy „seznámil“, jako by dával od jejich emotivního sporu ruce pryč. Nechtěl totiž komentovat, zdali se vernisáže opravdu konají jen díky němu. „Já jsem to nečetl, nevím. Zatím si nemyslím nic. Lucie je na chalupě a já jsem v Praze,“ vzkázal Top Staru.

Témata: Dagmar Patrasová Lucie Gelemová Felix Slováček