Agáta Prachařová narovinu o vztahu s Jakubem...

Agáta a Jakub Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. srpna 2019 8:24 | Aktualizováno: 27. srpna 2019 22:36

Manželé Jakub a Agáta Prachařovi si během probíhajícího roku prošli intenzivní krizí, poslední dobou to ovšem vypadalo, že opět nalezli společnou řeč. Jenže modelka a moderátorka se nyní rozhodla přestat mlžit.

Agáta Prachařová to má s manželem Jakubem jako na houpačce. Před pár měsíci bylo jejich manželství zralé na rozvod, ale v posledních týdnech se zdá, že už je zase všechno při starém. Dcera herečky Veroniky Žilkové teď po delší době o jejich vztahu opět promluvila.

„Kuba pracuje, má koncert s Vojtou Dykem. Mezi námi je opět vše jako dřív. Už to neřeším,“ svěřila se Blesku. „Co bude, bude, hlavní jsou pro mě děti,“ vysvětlila na vyhlášení České Miss, kde jako někdejší účastnice soutěže o královnu krásy prostě nemohla chybět. Doprovod jí však místo manžela dělala kamarádka.

Ostatně manželé Prachařovi se spolu poslední dobou na veřejnosti moc neobjevují. Výjimkou nebyla ani svatba jejich společného kamaráda Libora Boučka, na které byl pouze Jakub. „Byla jsem s dětmi v Izraeli a mluvila jsem po telefonu s Liborem i s Kubou. Oba mě ujistili, že všechno bylo v pořádku,“ objasnila Agáta deníku svou neúčast.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař