Skupina Mirai měla vážnou nehodu! Jejich dodávka se na dálnici srazila s dvěma auty!

Mirai (skupina) 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. srpna 2019 8:32

Skupina Mirai se připletla do vážné automobilové nehody! Na sociálních sítích se v neděli objevilo video, na kterém se kapela fanouškům přímo z dálnice D4 vysvětluje, že měla i se svým týmem nehodu! Sedm lidí bylo zraněno, z toho jedna žena těžce.

Skupina Mirai má za sebou hodně krušný víkend. Při cestě na koncert do Ústí nad Labem měla jedna z jejích dvou dodávek vážnou nehodu. Kluci tedy museli své vystoupení zrušit, za což se fanouškům moc omlouvali.

„Nazdar, nemáme úplně dobré zprávy. Dneska v Ústí koncert padá, protože tým, který jel druhou dodávkou, měl autonehodu. Už odjeli do nemocnice, snad jsou jako v pohodě. Akorát Monika má trošku větší problém s nohou, tak snad se to dá všechno do kupy," vysvětluje na videu  frontman kapely Mirai Navrátil (27). Manažerka Monika dokonce musela být z auta vyprošťována a s místa ji transportoval vrtulník.

Je jasné, že v takovou chvíli členové skupiny neměli na vystupování myšlenky. „My za nima jedeme za chvíli do špitálu. Každopádně dnešní koncert padá a dívejte se, jak dopadla dodávka. Můžeme děkovat pánu Bohu, že to všichni přežili. Takže jim držte palce a my to jdeme odklízet," dodává Navrátil.

Nehoda si vyžádala sedm zraněných, poškozeny byly nejen plechy, ale i hudební nástoje, se kterými Mirai vystupuje. K nehodě došlo na 22. kilometru dálnice D4 ve směru na Prahu. Dodávka skupiny, ve které jeli kromě Moniky i technici, se střetla se dvěma osobními auty. „Šlo pravděpodobně o nějaké nedobrzdění, zatím se to řeší. V naší dodávce jelo pět kluků, kteří byli spíš vyděšení. Manažerka měla zaklíněnou nohu,“ vysvětlil pro Novinky.cz Navrátil.

Mirai o něco později zveřejnila i fotku s Monikou přímo z nemocnice. Jak se zdá, manažerka se ze všeho dostane bez následků. „Co Tě nezabije, to Tě posílí. Díky Andělům strážným," oddechla si kapela. 

Kapelu po nehodě podpořili její hudební kolegové. „Parto, mrzí nás, co se stalo. Přejeme brzké uzdravení všem zraněným!“ vzkázala skupina Wohnout. Přidal se i zpěvák Marek Ztracený, který ten den v Ústí také vystupoval.

„Dnes měla crew kapely Mirai bohužel autonehodu.. Kluci měli hrát dnes před námi na Radiofestu v Ústí nad Labem a napadlo nás, že bychom zahráli jednu jejich píseň, aby věděli, že na ně myslíme a zároveň pro lidi v publiku, který se na ně určitě taky těšili.. Všichni kdo jste dnes byli účastníky té nehody.. Těchto zhruba 10 000 lidí na vás myslí a drží palce,“ vzkázal přímo z koncertu.

Témata: Mirai (skupina) Marek Ztracený skupina Wohnout