Ewa Farna bez make-upu: Školačku v sobě nezapře!

Ewa Farna 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 12:05

Ewa Farna se sice letos stala maminkou, přesto dokáže neustále vypadat velice mladistvě. Stačí, aby se nenamalovala a oblékla si rozverné oblečení. Mnozí lidé by jí v tu chvíli její věk rozhodně netipovali.

Počátkem června přivedla Ewa Farna v příbramské porodnici na svět prvorozeného syna Artura, kterého má s manželem Martinem Chobotem. Ačkoliv před necelými 14 dny oslavila 26. narozeniny, sama v sobě kus dítěte stále nezapře.

Když v pátek zveřejnila na sociální síti fotografii, na které se poprvé od porodu ukázala nenamalovaná, leckdo by si ji možná spletl se školačkou. Hravá dětská duše se navíc projevila i v tom, co si na sebe oblíbená zpěvačka oblékla.

„Před ranní kávou jsem nevrlá. Po ní taky,“ stojí napsáno na tmavých ponožkách, které vystavila přímo před objektiv fotoaparátu. „Vtipné ponožky jsou základ do dobrého dne,“ vzkázala k tomu svým fanouškům. Mnozí z nás by zkrátka populární zpěvačce 26 let rozhodně netipovali.

Farna ovšem 12. srpna narozeniny skutečně měla a náležitě je oslavila ve společnosti manžela a řady zajímavých přátel. Na party nechyběl kupříkladu hokejista Jaromír Jágr či internetový bavič Kamil Bartošek alias Kazma.

Témata: Ewa Farna