Patricie Solaříková kroutí hlavou: Už nikdy nesmím…

Patricie Solaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. srpna 2019 9:29 | Aktualizováno: 25. srpna 2019 21:51

Patricie Solaříková by pomalu mohla začít dávat dohromady archiv přihlouplých komentářů uživatelů sociálních sítí, které se objevují pod jejími příspěvky. Tentokrát si s manželem vyrazila na svatbu a zase se dozvěděla něco, nad čím jen kroutila hlavou.

Patricie Solaříková je v poslední době zvyklá v komentářích pod svými příspěvky na sociálních sítích na ledacos. Prakticky nonstop se na Instagramu rozebírá její možné těhotenství, nad čímž oblíbená herečka už víceméně mávla rukou. Přesto ji lidé neustále dokážou překvapit.

„Láska je všude kolem. Poprvé na svatbě jako manželé,“ pochlubila se včera Solaříková snímkem se svým mužem Tiborem z obřadu v jihomoravských Dolních Kounicích. Jednomu z komentářů se ovšem nestačila divit.

„Tak snad i naposled,“ napsala hvězdě seriálu Ulice jistá Anička. Solaříková nad tím jen kroutila hlavou. „Jakože už nikdy nesmíme jít na svatbu, jo?“ nevěřícně se ptala a povzdechla si: „Ach jooo.“ Jenže celá záležitost se nakonec vysvětlila. „Ne, jakože ať vám to vydrží,“ dodala autorka komentáře.

Sama herečka se vdávala relativně nedávno, a to koncem června. „Nedokážu ani popsat, jak nádherný to bylo. Především díky lidem, který s námi ten den oslavili,“ napsala tehdy Patricie na sociální síti s tím, že svatební den byl pro ni tím nejkrásnějším a neměla vůbec žádné starosti.

Témata: Patricie Solaříková