Gelemová už toho má dost: První slova o Dádě Patrasové!

Lucie Gelemová a Felix Slováček 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 19:45 | Aktualizováno: 24. srpna 2019 22:13

Dlouho se Lucie Gelemová držela na uzdě a do záležitostí svého partnera Felixe Slováčka a jeho manželky Dády Patrasové se nepletla. Teď už ale pohár trpělivosti jednou provždy přetekl.

Lucie Gelemová se sporům mezi partnerem Felixem Slováčkem a jeho manželkou Dádou Patrasovou dlouho vyhýbala. Poslední posun, při kterém se herečka otřela i o ni, když ji nařkla z toho, že ji posílá výhrůžné dopisy, už ji však donutil k reakci. Výtvarnice totiž tvrdí přesný opak.

Patrasová podle ní „donáší“ bulvárním médiím lživé zprávy o ní. „Vytváří tak vědomě negativní profil mé osoby, který se ovšem zakládá na lži, pomluvách, přetvářce, intrikách,“ napsala Super.cz.

„Mimochodem podobné, záškodné chovaní, aplikovala již v minulosti na Felixovu prvorozenou dceru a jeho první manželku, které vstoupila do manželství, a se kterými jsem v přátelském kontaktu,“ řekla Gelemová zmíněnému serveru.

Co se týče rozpadu partnerova manželství, má výtvarnice dle svých slov čisté svědomí. „Jejich vztah byl v době našeho seznámení přes všechny informace již mnoho let nefunkční,“ tvrdí Lucie, která odmítá, že by Patrasové posílala výhrůžné dopisy. Pravda je prý taková, že od roku 2015 dostává vulgární a výhrůžné SMS zprávy Gelemová od manželky svého partnera.

„Činí tak i přesto, že jsem ji několikrát (SMS zprávou) zdvořile upozornila (na radu advokáta), ať tak nečiní, neboť se dopouští trestného činu dle paragrafu 354, trestního zákona. SMS od p. Patrasové přicházejí i po její bezohledné opilecké autonehodě, kdy jela opilá vystupovat na představení pro děti. Tyto zprávy mohu pochopitelně doložit v případném soudním sporu,“ vzkázala na závěr přes Super.cz.

Témata: Lucie Gelemová Dagmar Patrasová Felix Slováček