Topmodelka Petra Němcová září štěstím: JE TĚHOTNÁ!

Petra Němcová je těhotná 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 18:01

Česká topmodelka Petra Němcová se ve 40 letech konečně dočkala. Krátce po svatbě totiž oznámila, že je těhotná. Kráska, jejíž postelí prošel i zpěvák James Blunt, nalezla štěstí s Benjaminem Larretchem.

Léto 2019 bude pro modelku Petru Němcovou navždy jedním z nejkrásnějších období v životě. Po svatbě s Benjaminem Larretchem dnes na sociální síti oznámila další velkou novinku. Česká kráska, se kterou si osud několikrát nepěkně pohrál, je konečně těhotná.

„Naše rodina se rozrůstá a moje bříško roste také,“ napsala Němcová pod fotografii, kterou sdílela na Instagramu. Naznačila také, že otěhotněla dříve, než sama očekávala, a svého muže už nyní označila za nejlepšího tátu.

Němcová má za sebou několik velice zajímavých vztahů. Randila kupříkladu s populárním anglickým zpěvákem Jamesem Bluntem, už předtím tragicky přišla o snoubence, módního fotografa Simona Atleeho.

O Vánocích roku 2004 s ním totiž byla v Thajsku, které zasáhla drtivá vlna tsunami. Němcová přežila, jelikož vyšplhala na palmu, kde strávila následujících 8 hodin, ačkoliv utrpěla zlomeninu pánve. Atlee ovšem při této přírodní katastrofě zahynul.

Témata: Petra Němcová