Monika Marešová to schytala: Vypadáš jak narkoman!

Monika Marešová (dříve Koblížková) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. srpna 2019 13:15

Monika Marešová módě rozumí, to nikdo nemůže popřít. Neznamená to však, že ani ona se občas nedopustí přešlapu. Soudě podle komentářů pod jedním z jejích příspěvků se zmýlila opravdu pořádně.

Monika Marešová šlápne při volbě oděvu jen málokdy vedle, ale i jí se to evidentně občas podaří. Může si pak alespoň podat ruku s manželem Leošem, který před lety nosil nevkusné kožichy. Monice, která pracovala jako módní redaktorka a stylistka, by se však něco takového stávat nemělo.

Podle deníku Aha! to totiž za jeden z outfitů, který si vyvěsila na instagramovém profilu, od ostatních žen pořádně schytala. Nutno říct, že padala pořádně ostrá slova.

„Měla byste se řídit tím, co sluší Vám, ne trendům, co se nosí... za každou cenu.. nejste přece jen věšák na hadry, ale kouzelná žena,“ napsala jedna z přívětivějších fanynek Moniky Marešové.

„To je móda… vypadáte jako hastroš, jak už tu někdo psal, měla byste si obléknout, co vám sluší a ne co je trend. V tomto případě ženskost vymizela,“ reagovala jiná. „Bez té kabelky to vypadá jak narkoman z 80. let v Německu… ale chápu, že každý má jiný styl… jinak většinou co nosíte je moc fajn,“ přisadila si další. I mistr tesař se zkrátka někdy utne.

Témata: Monika Marešová (dříve Koblížková)