Kristelová šokuje: Řepka ve vězení? Pro mě je to jedno z nejhezčích období jejich vztahu!

Kateřina Kristelová s Tomášem Řepkou 10

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

23. srpna 2019 21:55 | Aktualizováno: 24. srpna 2019 0:57

Kateřina Kristelová (39) má sice partnera ve vězení, přesto je velmi spokojená! Její současný vztah s Tomášem Řepkou je v tuto chvíli téměř perfektní!

Tomáš Řepka do vězení nastoupil téměř před třemi měsíci. Na Borech odpykává 2,5letý trest za zpronevěru, falešné pornoinzeráty na exmanželku Vlaďku Erbovou (38) a maření úředního rozhodnutí. Čas mu teď určitě rychle utíká, začal totiž pracovat v pekárně a docela mu to prý jde.

A Kateřina Kristelová se netají tím, že na jejich současné situaci vidí i něco pozitivního. „Spousta lidí to nepochopí, ale já to tak cítím, proto to tak řeknu: Pro nás je to jedno z nejhezčích období,“ šokuje v rozhovoru pro Extra Kristelová.

„Když jsem teď Tomáše viděla a když jsme se objali, byla v tom pro mě obrovská síla. O těch věcech nemluvím ráda, ale je dobře, že se to stalo,“ tvrdí Kateřina.

Člověk podle ní má za mřížemi perfektní a jedinečnou možnost zpytovat své svědomí. „Někdo platí peníze za to, že chodí do tmy. Když nemůžeš jít do tmy a osud nějakým způsobem rozhodne za tebe, nebo se o to přičiníš, tak skončíš v takovéto tmě. Pro mě je to symbol určité tmy a pekla,“ vysvětluje Kristelová.

Sám Řepka se podle ní už hodně poučil. „Tomáš tam pochopil spoustu věcí ze svých reakcí, unáhlených rozhodnutí, ze situací, v kterých na nikoho nedá a skočí z mrakodrapu a nevšimne si, jestli má na zádech padák. Možnost sebezpytování a toho, že člověk může jít do sebe a do hloubky, paradoxně vězení usnadňuje. V koloritu všech věcí to člověk není venku schopný pojmout,“ dodává Kateřina Kristelová.

Kristelová sice byla v srpnu 2018 společně s partnerem souzena za podání falešných erotických inzerátů se jménem exmanželky Tomáše Řepky, Vlaďky Erbové, do vězení ale na rozdíl od fotbalisty nemusela. Kristelová byla nepravomocně odsouzena k peněžní pokutě 50 tisíc korun. Odvolací soud ale nakonec Kristelovou potrestal odnětím svobody na tři měsíce s podmínkou na jeden rok.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka Věznice