Libuše Švormová (83) a rekord v nahotě! Svlékla se ve...

Libuše Švormová 8

Autor: Jan Novák, stars24.cz

23. srpna 2019 19:42 | Aktualizováno: 23. srpna 2019 20:51

Slavná herečka Libuše Švormová (83) má za sebou zcela jistě úspěšnou filmovou a seriálovou kariéru. V roce 2012 se ale na stará kolena rozhodla svléknout ve studenstkém filmu a to už ve svých 77letech!

Už krátce po studiu na Akademii muzických umění se objevila ve čtyřech filmech. V hlavních rolích ji sice moc neuvidíte, ale rolích i významnějších měla ve svém životě dost.

Herečka Libuše Švormová se kromě filmu a serriálu také významně věnovala českému dabingu. Však všichni znáte legendární Angeliku. Byla za dabing oceněná i Cenou Františka Filipovského.

Posledním filmem Libuše Švormové je Jak básníci čekají na zázrak z roku 2016, v seriálech ale stále hraje. Tím posledním je seriál Čechovi, který půjde do vysílání příští rok.

Před osmi roky neodmítla nabídku zahrát si ve studentském filmu Chvilky, kde na českou divu čekala i nahota. V 77 letech musela ukázat svá bujná prsa. Jiné herečky by měly už jen ukázat podprsenku, Libuše všem vyrazila dech, ukazala mnohem víc. Nutno dodat, že nešlo o lechtivou nahotu, ale o vyšetření rakoviny prsu.

Témata: Libuše Švormová