Veronika Arichteva, její muž a Daniela Písařovicová: Trojka...

Veronika Arichteva vyrazila na Krétu s Danielou Písařovicovou 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. srpna 2019 8:53 | Aktualizováno: 23. srpna 2019 19:18

Herečka Veronika Arichteva a její muž Biser se vydali na dovolenou na Krétu. Do Řecka ovšem neodjeli sami! Do trojky přizvali ještě moderátorku Danielu Písařovicovou!

Veronika Arichteva a Daniela Písařovicová se spřátelily díky pořadu StarDance. I po skončení show spolu zůstaly v kontaktu - nedávno si porovnávaly svoje přednosti v bazénu a teď spolu dokonce odjely na dovolenou do Řecka!

Arichtevovi a Daniela se vydali na ostrov Kréta, odkud poslali fanouškům řadu fotek a videí. „Takže, už jsme se i odlepili z těch ručníků a vyrazili za kulturou.. tzazikama, krevetama, halloumi, musakou, olihněma...“ popisuje Veronika, jak společně ve třech tráví čas!

S Danielou pak řádí ve vlnách, fanouškům – tedy spíše fanynkám – dámy také poslaly rady, jak si díky mořské vodě vyčistit pleť. Navíc si spolu zařádily ve vlnách!

S Veroničiným manželem Biserem pak moderátorka Událostí sedí nad mapami a plánuje výlety. „Daniela vypadá, že se tu fláká už od května. A ještě mají tu mapu špatně,“ směje se nad fotkou Bisera a Daniely s mapami Veronika.

Témata: Veronika Arichteva Daniela Písařovicová