Dagmar Patrasová: Felixova milenka mi vyhrožuje! Kdyby tušila, co spolu děláme..

Dagmar Patrasová 12

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

22. srpna 2019 9:37 | Aktualizováno: 22. srpna 2019 22:25

Manželé Dagmar Patrasová a Felix Slováček se opět dostali o otevřené války! Přes média si vyměňují drsné vzkazy! Herečka a zpěvačka dokonce tvrdí, že jí milenka jejího muže Lucie Gelemová posílá výhrůžky!

FeliX Slováček před pár dny prohlásil, že by rád zbavil svou ženu svéprávnosti.  Důvodem je její údajná závislost na lahvi! Nechal se slyšet, že už našel odborníky, kteří by jí mohli pomoci. Dokonce už o všem začal jednat s právníkem.

Jenže Dádě se jeho „péče“ vůbec nelíbí! Obratem pro Aha! prohlásila, že špatně je na tom naopak její manžel, kterému na magnetické rezonanci. A to zase vytočilo Felixe, který prohlásil, že od manželky dává ruce pryč.

Tím ale válka neskončila! Patrasová pro Extra.cz promluvila o tom, jak se k ní chová Lucie Gelemová, která se Slováčkem už několik let žije. Dokonce jí prý vyhrožuje! „S mým manželem jsem již 40 let, máme spolu dvě úspěšné, dnes již dospělé děti, které oba milujeme. Máme krásné vnuky, z kterých se s mým manželem radujeme. Proto nerozumím tomu, proč další milenka v pořadí si mě, manželce Felixe, dovoluje psát výhružné dopisy,“ diví se Patrasová.

Felixově milence proto poslala důraznou zprávu. „Takže vzkaz pro paní Gelemovou: Už toho nechte. A neoslovujte mě ‚paní Patrasová‘. Mé jméno je Dagmar Slováčková,“ pustila se do své sokyně zpěvačka a herečka.

Kromě Lucie to schytal ale také sám Felix. Ten se prý chová jinak s ní a jinak, když je doma s Gelemovou. „Nechápu ani to, že když Felix přijede domů, je na mě jako mílius, dokonce se chová tak, jak by se jeho milence patrně nelíbilo, a druhý den si pak přečtu jeho nactiutrhačný rozhovor. Doteď jsem si myslela, že se takhle chová jen rozdvojená osobnost,“ dodala Dagmar Patrasová.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová