Zonyga o Vondráčkové: Fešný sportovec prozradil detaily o jejich vztahu!

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. srpna 2019 8:20 | Aktualizováno: 23. srpna 2019 6:19

Jsou Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga opravdu pár? Zpěvačka a parkourrista spolu film, spekuluje se ovšem, že mezi nimi jde o mnohem víc! I proto se Sportovec rozhodl jít s pravdou ven a jednou pro vždy vysvětlil, jak to s Lucií vlastně má.

Tomáš Zonyga se rozhodl, že otevřeně promluví o tom, co je mezi ním a Lucií Vondráčkovou. Na svém webu zveřejnil obsáhlé prohlášení. „Ani ne tak kvůli sobě, ale hlavně kvůli Lucii, kterou jsem do toho všeho namočil. Všechna média se ptají na stejnou otázku “proč se nepřiznají?, proč mlží?, co teda spolu mají?” a zejména na hlavu Lucie tak padají nesmyslné “konspirační” teorie. Je zvláštní jak “většina” automaticky počítá s tím že jsem nový partner Vondrajdy, protože její manžel přece už dávno čeká dítě s jinou a tak si může dovolit mít někoho nového. Nicméně nad otázkou jestli někoho mám já, jestli o situaci s Lucií stojím a jestli vůbec stojím o holky  se nejspíš nikdo ani nezamyslel,“ uvádí na úvod sportovec.

To, že jej spojují právě s Lucií prý ale nemá nikomu za zlé. „Moc dobře vím že polovina chlapů v ČR by za Lucii dali svoji pravou kouli a možná i většina manželek by nabídla koule svého může. (a ti co tvrdí opak, lžou :-D) Vím že Lucie je a vždycky byla krásná ženská…“ nešetří chválou na zpěvačku Zonyga.

Zdůrazňuje tak fakt, že on sám má „svých starostí dost“. I on byl totiž posledních několik let ve vztahu, který nevyšel. „A stručně řečeno si od vztahu chci nějaký čas odpočinout a netahat do svých problémů někoho dalšího,“ píše parkourista.

Přiznává, že s Lucií Vondráčkovou teď tráví hodně času. „Mluvím o nás jako o kamarádech, protože jsme jednoduše oba dva dost v pohodě a prostě si rozumíme, jenže každý z nás je trošku jinde,“ vysvětluje, jak to mezi sebou mají. Zpěvačka je podle něj dobrý matka a o své dva syny se skvěle stará, o čemž se mohl i on sám osobně přesvědčit.

„Doplním jen to, že co nám přinese budoucnost je kdoví kde (teda krom toho že budu kosmonaut, což je fakt). Člověk se neustále vyvíjí, utváří či mění názory a jestli zůstaneme i my jen kamarádi, nebo si budeme hrát třeba na doktora neví vůbec nikdo. Každopádně já mám momentálně jasno a Lucie je proto stále vdaná/volná. Nicméně je možné že se dalšího frajera nedožije, protože ji dost možná zabiju, nechápu jak jsme mohli přežít prázdniny,“ žertuje Zonyga.

Jeho vyjádření na svém facebooku sdílela také sama Lucie Vondráčková. „Čtěte, pak si to s nim vyřídím!!!“ napsala mimo jiné k jeho prohlášení.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Zonyga