Lucie Vondráčková přistižena se Zonygou! A TADY TO PLATÍ Plekanec!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. srpna 2019 10:40 | Aktualizováno: 21. srpna 2019 14:18

Lucie Vondráčková (39) aktuálně natáčí film v Kanadě, odkud se nedávno musela odstěhovat zpět do Česka. Na sociálních sítích se pochlubila tím, jak teď žije! Fotografové navíc zachytili, jak z tohoto domu vychází pohledný parkourista Tomáš Zonyga!

Lucie Vondráčková na sociálních sítích ukázala, jak si teď v Kanadě žije. „Tady teď bydlím... ( během natáčení v Montrealu...) Mám plně zařízený domeček,“ vysvětluje zpěvačka.

Místo zařízeného domečku je ale na fotkách spíše vidět holobyt! Podle Sedmičky jde o stejný dům, ve kterém bydlela Lucka se syny, než se vrátili domů do Čech! A jelikož Tomáš Plekanec platí ještě stále nájem domu, nebyl důvod, aby se nastěhovala do hotelu.

Objevily se samozřejmě také spekulace, jestli v domě nebydlí i Zonyga, který se zpěvačkou ve snímku Hotel Limbo režisérky Martiny Adamcové hraje. Pravdou ale je, že Zonyga vzal zavděk příbytkem u syna režisérky. On i Lucie přitom důrazně odmítají, že by mezi nimi něco bylo!

Server Super.cz má nicméně k dispozici fotky, které zachycují sportovce, jak po boku Vondráčkové vychází z jejího domu. To ještě více nahrává všemožným drbům! Už jednou přitom měla Vondráčková kvůli mužské návštěvě u ní doma problémy!

Herec Matěj Hádek (43) Vondráčkovou navštěvoval pro změnu v pražském bytě – prý kvůli práci. Faktem ale je, že se tajně kradl přes zahradu a u toho jej údajně natočily i kamery. Z videa pak byl velmi nepříjemně překvapený Lucčin manžel Tomáš Plekanec.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Zonyga Tomáš Plekanec