Lucie Bílá zklamala fanoušky: Tohle jim provedla na Slovensku!

Lucie Bílá 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. srpna 2019 9:19 | Aktualizováno: 21. srpna 2019 22:48

Zpěvačka Lucie Bílá o víkendu koncertovala na Slovensku. Jenže tamní fanoušky vůbec nepotěšila! Úplně se na ně vykašlala!

Lucie Bílá se zúčastnila akce slovenské televize Markíza s názvem Hvězdná sobota. Kromě ní se koncertu zúčastnila řada českých i slovenských hvězd. Jenže právě česká zpěvačka ukázala své hvězdné manýry!

„Lucie Bílá zklamala fanoušky,“ píše například slovenský server Nový čas. Důvodem je fakt, že návštěvníci akce se jako bonus mohli vyfotit nebo získat autogram vystupujících. Tedy kromě Bílé. Ta totiž ihned po vystoupení odjela.

Návštěvníkům show Bílá jen zamávala se slovy „nemůžu“ a v doprovodu svého přítele Radka Filipiho zmizela. „Bílá po vystoupení pod dohledem přítele Radka bleskově odfrčela pryč,“ popisuje její úprk slovenský bulvár.

Podle deníku Blesk se ale Bílá na Slovensku přeci jen chvíli zdržela. Na sociálních sítích totiž sdílela záběry z Tater. Vypadá to tedy, že dala přednost výletu s partnerem před fanoušky. A to jí samozřejmě někteří jen tak nezapomenou!

Nutno ale dodat, že Lucka měla nabitý program. Hned v neděli vystupovala na koncertě na Štrbském plese. „Děkuji za úžasnou atmosféru. Byl to jeden z nejkrásnějších večerů, jaké jsem kdy na jevišti zažila,“ pochvalovala si po akci. A nadšeni byli i někteří fanoušci, kteří na akci pěli chválu. „Nejkrásnější koncert jaký jsem kdy viděla,“ chválí ji jedna ze slovenských posluchaček.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi Slovensko