Krampolová v Bohnicích, Krampol na elektroléčbách! Zbláznil bych se, zoufá si

Hana Krampolová s mužem 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. srpna 2019 8:21 | Aktualizováno: 21. srpna 2019 22:47

Jiří Krampol (81) tráví po nemocnicích víc času než doma. Kromě toho, že je téměř každý den navštěvuje svou ženu Hanku (58) v bohnické léčebně, sám navštěvuje lékaře!

Jiří Krampol je vášnivý tenista, jeho zdravotní stav mu ale bohužel nedovolí se své zálibě věnovat. Zúčastnil se sice víkendového Memoriálu strýčka Jedličky, kam si přinesl i tenisovou výzbroj, nakonec se ale vůbec do sportovního nepřevlékl. S raketou tak jen zapózoval a pak ji musel zase odložit!

Kvůli přetrženému úponu v noze má problémy s běháním, jeho zranění se prý ale pomalu lepší. „Chodím na elektroléčbu, cvičím a dvakrát týdně plavu,“ prozradil Blesku herec. 

„Pokroky jsou znát, takže doufám a věřím, že se zase vrátím na kurt...,“ dodal moderátor, který v osobním životě prožívá pořádně nepříjemné chvíle.

Jeho manželka Hana se aktuálně léčí v Bohnicích ze svých závislostí. Podle Krampola je sice v dobrých rukou a její stav je stabilizovaný, přesto ale netuší, kdy se vrátí domů. Jasné ale je, že to jen tak nebude! 

A tak než by byl sám doma a koukal do zdi, chodí raději ven. „Víte, já musím chodit mezi lidi. Být sám mezi čtyřmi stěnami je na palici, zbláznil bych se!“ přiznává Jiří Krampol.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová