Karel Gott znovu v nemocnici! Co se stalo tentokrát?

Karel Gott 15

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

20. srpna 2019 9:24 | Aktualizováno: 20. srpna 2019 22:44

Karel Gott (80) opět musel do nemocnice! Jeho žena Ivana ho odvezla do fakultní nemocnice na Karlově náměstí, domů už ale odjela bez něj!

Karel Gott musel asi před měsícem na poslední chvíli odvolat své vystoupení v rámci festivalu Benátská! Opět jej totiž skolil akutní zápal plic. Problémy s dýchacími cestami měl přitom zpěvák už v minulosti. A i když se zdálo, že už nabírá na síle, novináři jej teď přistihli v nemocnici!

Zpěváka do nemocnice odvezla jeho manželka Ivana, v autě ale podle serveru Expres seděly i jejich dcery Charlotte a Nelly. Zatímco dívky čekaly v autě, Ivana Gottová zpěváka doprovodila do nemocnice. Strávila tam téměř hodinu, pak se ale vrátila sama!

Podle Gottova týmu ale prý nejde o nic vážného! „Pan Gott absolvoval v nemocnici pravidelné ambulantní vyšetření, hospitalizován není,“ informovala server jeho mluvčí Aneta Stolzová.

S nemocnicí na Karlově náměstí má přitom Gott jen ty nejlepší zkušenosti. Léčil se zde i před pár lety, když mu lékaři zjistili Non-Hodgkinův lymfom - zhoubné nádorové onemocnění mízních uzlin.

Slavík se dokonce nechal slyšet, že mu tamní zdravotníci pod vedením přednosty kliniky hematologie prof. MUDr. Marka Trněného, CSc. zachránili život!

Témata: Karel Gott Ivana Gottová