VĚČNÉ PROKLETÍ! Lucie Vondráčková se opět řítí do maléru?

Lucie Vondráčková 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. srpna 2019 18:11 | Aktualizováno: 20. srpna 2019 3:39

Populární zpěvačka Lucie Vondráčková nemá štěstí na muže. Ani její poslední vztah jí nevyšel a ačkoliv zatím oficiálně nepotvrdila, že by měla dalšího partnera, výčet těch předchozích je v jedné věci až překvapivě podobný!

Možná je to schválně, možná jen shoda náhod. Minulost ale ukazuje, že bývalé partnery Vondráčkové spojoval jeden společný aspekt, a si sport. A to nejen rekreačně.

Například před deseti lety randila s krasobruslařem Tomášem Vernerem. Dlouho jim ale nevydržela, údajně proto, že zpěvačka zatoužila po dětech.

Spekuluje se, že se setkávala i s fotbalistou Tomášem Ujfaluši. Tedy alespoň on to tvrdil, ani to jim ale příliš dlouho nevydrželo.

Dalším její partnerem byl stále ještě manžel Tomáš Plekanec. S ním byla zhruba 9 let a mají spolu dvě děti, ani tento vztah ale nevydržel. Nyní se za přítomnosti soudů a právníků postupně rozpadá.

Řítí se tedy zpěvačka opět do náruče sportovce? Vypadá to tak. Setkává se totiž s parkouristou Tomášem Zonygou. A ačkoliv zatím není známo, že by mezi nimi něco proběhlo, internet o tom pomerně silně spekuluje.

Témata: Lucie Vondráčková