Zemřel zpěvák a skladatel Petr Čejka (†55)! Podlehl zákeřné nemoci!

Petr Čejka

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. srpna 2019 15:58 | Aktualizováno: 19. srpna 2019 22:44

V sobotu prohrál boj s leukémií zpěvák Petr Čejka. Frontman kapely Čejka Band, která se proslavila například písní Večerníček, měl pouhých 55 let!

"To, co se teď dočtete bude pro mnohé z vás, stejně jako pro mě, velmi bolestná zpráva..... Dnes kolem 17.h odešel z tohoto světa člověk, který velmi miloval život, svou rodinu, své studio a kytaru, kterou by nevyměnil za nic na světě, jeho energie, optimismus a věčně dobrá nálada těšila široké okolí," uvedla na facebooku jeho manželka Marie Čejková.

"Vždycky bude s námi, v našich srdcích, písničkách a ve společných zážitcích, které končili někdy i brzy k ránu.. Je to neuvěřitelně smutná realita, kterou nám připravil...nikdy ho nepřestanu milovat....." dodala zpěvačka.

Čejka se proslavil jako skladatel, kytarista a zpěvák kapely Čejka Band. Jeho největším hitem je píseň Večerníček známá jako Jednou je málo.

V létě roku 2017 mu ale lékaři diagnostikovali leukémii. Strávil dlouhý čas v nemocnici a podstupoval chemoterapie. Následně se podrobil i transplantaci kostní dřeně.

Témata: Petr Čejka úmrtí