Kuklová a Pomeje: KRACH MANŽELSTVÍ? Herečka otevřeně promluvila!

Jiří Pomeje s Míšou Kuklovou 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

19. srpna 2019 11:45 | Aktualizováno: 19. srpna 2019 20:34

Herečka Michaela Kuklová (51) měla dlouhou dobu velkou smůlu ve vztazích. Nevydrželo jí manželství s kolegou Jiřím Pomeje (†54), ani s podnikatelem Romanem Holomkem (60), se kterým má syna. Kuklová teď prozradila, že vina často byla na její straně!

Michaela Kuklová působí i po padesátce jako křehká žena, která si špatně vybírala své partnery. Jenže teď se ukazuje, že ani ona není tak úplně nevinná! „Bývala jsem tak žárlivá, až se mi někdy chtělo omdlít,“ práskla na sebe herečka.

V rozhovoru pro Blesk pro ženy přiznala, že právě chorobná žárlivost její vztahy výrazně poznamenala. „Pořád mě to dráždilo a trvalo dlouho, než jsem uvěřila, že se opravdu nic neděje. Ale došlo mi, že to takhle opravdu dál nejde,“ vysvětluje Míša Kuklová.

Protože byla dlouhé roky sama, měla hodně času svůj přístup a chování přehodnotit. „Pochopila jsem, že když se člověk chová k partnerovi hezky, získává na ceně. Nikdo nechceme přijít o člověka, se kterým je nám příjemně, naopak utíkáme od těch, co nám stále něco vyčítají,“ dodala Kuklová.

A jak se zdá, konečně se jí začíná dařit. Herečka momentálně s o deset let mladším Josefem Wittnerem (40), vysoce postaveným manažerem. „Teprve se poznáváme, ale je nám spolu hezky. Tenhle vztah je bez jakýchkoli her. Nepřemýšlím nad tím, jestli mi zavolá, nebo nezavolá. Všechno je přirozené a cítím, že nám to vyjde,“ přiznává Michaela Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová Jiří Pomeje