Dana Morávková ostrouhala? Zdeněk Troška už s ní nechce pracovat!

Dana Morávková 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

19. srpna 2019 10:55 | Aktualizováno: 19. srpna 2019 22:48

Herečka Dana Morávková (48) se proslavila především díky režisérovi Zdeňku Troškovi (66). Pro mnohé tak může být překvapivé, že se Troška nechal slyšet, že už se svým objevem nechce pracovat!

Dana Morávková patří k nejoblíbenějším českým herečkám. Proslavila se především díky pohádkové sérii Z pekla Štěstí Zdeňka Trošky, kde si zahrála zlou a závistivou Doru, nebo filmu Andělská tvář. V obou si zahrála po boku Michaely Kuklové. Objevila se i ve slavném Kameňáku.

Teď je ale jasné, že v nových filmech Trošky se jen tak neobjeví, Režisér ji totiž nechce! „Danu mám rád jako člověka a i jako herečku nadevše, do filmu bych ji teď ale nechtěl,“ šokuje oblíbený filmař.

Souhlasí sice s tím, že Dana je vynikající herečka, přesto s ní má jeden zásadní problém. „Jenže lidi ji už mají zafixovanou jako doktorku Zdenu Suchou z nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě. A tak si myslím, že jí teď někdo stěží uvěří, když bude někým jiným,“ vysvětluje Troška.

S tím ale Dana Morávková nesouhlasí „Já nevím, jak to Zdeněk myslel. Já jsem přesvědčena, že dobrý herec zahraje dobře jakoukoli roli, říká herečka. Doufá proto, že když by pro ni měl Zdeněk Troška nějakou vhodnou roli, tak jí ji nabídne.

Témata: Dana Morávková Zdeněk Troška