David Kraus znovu zamilovaný? Tahle kráska prý nahradila nevěrnou Strýcovou!

David Kraus 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. srpna 2019 9:46

Zdá se, že David Kraus (39) už se z tvrdého rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou definitivně oklepal! Spekuluje se totiž, že už si za ni našel náhradu!

I vrabci na střeše si špitali, že David Kraus se zakoukal do exotické slovenské krásky Jessicy Šimonfyové (27), která má panamské kořeny. Jenže teď se zdá, že je všechno trošku jinak!

Podle informací týdeníku Sedmička, který se odvolává na přátele Davida Krause, je zpěvák až příliš často vidět po boku čerstvě rozvedené topmodelky Denisy Dvořákové (28)! Jejich vztah je ale údajně teprve na začátku.

Světově úspěšná Dvořáková kvůli vztahu se slovenským fotbalistou Martinem Hromkovičem žila posledních šest let v Bratislavě. Po rozvodu se ale přestěhovala do Prahy, kde už několik měsíců natrvalo žije!

Rozchod zpěváka Davida Krause a jeho tehdejší přítelkyně, tenistky Barbory Strýcové, byl pořádný skandál. Novináři totiž Báru nachytali v náručí jiného muže. Sportovkyně se sice bránila tím, že s Davidem v tu dobu už nechodila, podle hudebníka to ale všechno bylo poněkud jinak. Trvá na tom, že z něj tenistka udělala paroháče!

Témata: David Kraus Denisa Dvořáková (modelka)