Berenika Kohoutová je těhotná? Ukázala bříško v plavkách!

Berenika Kohoutová 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. srpna 2019 9:06

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (28) ráda provokuje svými fotkami. Tou poslední, kterou zveřejnila na instagramu, ovšem fanouškům pořádně zamotala hlavu! Čeká snad dítě?!

Berenika Kohoutová se za své tělo rozhodně nestydí a nebojí se ho ukázat – a to často v hodně šokujících pozicích. Teď přidala poměrně nevinnou fotku v plavkách, která ale vyvolala hodně zajímavou debatu.

Herečka na snímku ukázala své poprsí, tetování na hrudníku i nohy. Jenže fanoušci si všímají ještě jedné věci! „Jsem fakt jediná, kdo tam vidí začínající těhotenský bříško?“ okomentovala fotku jedna z diskutujících.

„Taky tam vidím začínající těhotenské bříško,“ napsala Lucie. A přidali se i další. „Nejste jediná, taky jsem na tu fotku koukala. Až jsem se musela ujistit, jestli je to profil Bereniky nebo Mariky (i když ta už má větší bříško),“ přiznala další diskutující.

Sama Berenika tyhle spekulace nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. „Já tam vidím hodně modrý žíly na stehnech teda!“ reagovala na poznámky ohledně jejího údajně se zvětšujícího bříška herečka.

Žilek na jejích nohách si všimli i další fanoušci „Já vidím začínající křečové žíly, jinak ti to sluší,“ uklidňuje Bereniku Pavel.

Témata: Berenika Kohoutová sociální sítě těhotenství