Petra Svoboda porodila: Syn moderátorky dostal zajímavé jméno!

Petra Svoboda porodila! 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

19. srpna 2019 8:35 | Aktualizováno: 20. srpna 2019 3:40

Moderátorka TV Nova Petra Svoboda se nedávno provdala za svého partnera Ondřeje Křivku. Svatbu se sice podařilo utajit, o tom, že se jí narodil druhý potomek, ale fanoušky ihned informovala na Instagramu!

Petra Svoboda se vdávala i s těhotenským bříškem, za družičku jí navíc šla dcera z prvního manželství Ráchel. Teď se její rodina rozrostla o dalšího člena!

„UŽ JSME 4!!!! Naše společné štěstí se jmenuje Eduard a pro nás i šikovnou starší ségru je tím nejroztomilejším chlapečkem na světě,“ práskla šťastná maminka.

Eduard se narodil 16.8. v nemocnici Na Bulovce. „Pro nás s tatínkem to byl nezapomenutelný zážitek. A právě manželovi patří moje největší poděkování: Jsi ta nejúžasnější podpora, kterou jsem si vůbec dokázala představit a už teď jsi ten nejlepší táta,“ rozplývá se Petra Svoboda.

Kromě toho moderátorka ocenila i zdravotníky, kteří se o ni starali. „Velké díky za úžasnou péči patří MUDr. Ivě Mikyskové a prim. MUDr. Martinu Čihařovi, a také skvělým sestřičkám gynekologicko-porodnického oddělení,“ dodala Petra Svoboda.  

Témata: Petra Svoboda porody děti