Dáda Patrasová má Slováčka v paži? Drsná hádka graduje!

Dagmar Patrasová 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. srpna 2019 17:11 | Aktualizováno: 18. srpna 2019 22:00

Felix Slováček (76) se nechal slyšet, že chce zbavit svéprávnosti svou manželku Dádu Patrasovou (63)! Oblíbená herečka ale vrátila úder ve velkém stylu. A nezůstalo jen u toho!

Felix Slováček sice s Dagmar už roky nežije, přesto má obavy, co s jeho manželkou a matkou jeho dětí bude! Důvodem je její údajná závislost na lahvi! I proto by rád poslal Dádu na léčení. Dokonce už našel odborníky, kteří by jí mohli pomoci. Má to ale jeden háček!

Aby to mohl uskutečnit, musí částečně zbavit svou ženu svéprávnosti!„Hrozně rád bych to udělal. Dokonce už jsem se radil s jedním advokátem, jak to všechno udělat, ale není to jednoduché,“ posteskl si Felix Slováček v magazínu Rytmus života. 

Má ale strach, že pokud se nic nezmění, dopadne Dagmar špatně! „Na druhou stranu, když neudělám nic, může celá situace skončit podobně, jako tomu bylo u Ivety Bartošové," varuje hudebník, který roky žije s výtvarnicí Lucií Gelemovou.

Na pomoc si proto přivolal zkušeného odborníka. „Chci to řešit s doktorem, který stejný problém řeší a vyřeší s Hankou Krampolovou. Je mi jasné, že Dáda s tím v žádném případě souhlasit nebude, ale to naštěstí nemusí. Vidím to jako jedinou záchranu, dodal s tím, že už má dokonce domluvený sraz se soudcem.

Reakce oblíbené herečky na sebe logicky nenechala dlouho čekat. Patrasová začala pěkně zostra. „Před třemi lety mu na magnetické rezonanci diagnostikovali počínající demenci. Jestli je tedy někdo nesvéprávný, je to on,“ vrátila úder manželovi ve vyjádření pro Aha!.

Herečka se domnívá, že jde o uměle vyvolanou kauzu, která zastírá skutečné úmysly hudebníka. „Když jsem podala žádost o rozvod, přemluvil mě, abych ji stáhla. Chtěla jsem ji podat znova, ale on se mě chce zbavit bez rozvodu. Nechce se rozvádět, chce celý majetek pro sebe. Máme společné jmění manželů,“ říká Dáda deníku.

„Chodil kanálama a já jsem ho živila, peníze si ale ukládal on a já z nich asi už nic neuvidím. Byla jsem hloupá, že jsem mu věřila a veškerou správu majetku nechávala na něm. Nedává mi žádné peníze. Je to velký manipulátor se schopností přesvědčit lidi. Měl by se stydět za to, co udělal,“ dodala Patrasová na závěr s tím, že ji čeká porada s právníky.

Překvapivě tím ale pro Dádu celá kauza skončila a nyní má Slováčka "na háku". Na sociální síti od té doby přidává fotky s dinosaury, jednorožci, kteří jsou symbolem čistoty, nebo s kytičkami. K celé věci se už nevyjadřuje, a očividně se nebojí, že by skončila nesvéprávná.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček