TAJNÁ SVATBA! Libor Bouček se potřetí oženil, dorazila i Bohdalová!

Libor Bouček a Gabriela Bendová jsou svoji... 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. srpna 2019 15:43 | Aktualizováno: 17. srpna 2019 22:24

Moderátor Libor Bouček se potřetí oženil. Svatbu chtěl původně utajit, to se mu ale nepovedlo. Dorazily na ni takové hvězdy jako Jiřina Bohdalová nebo Patrik Hezucký.

Podle Blesku si s modelkou Gabrielou Bendovou řekli své "ano" během obřadu na Okoři v sobotu ve 14 hodin. Následně se přesunuli i s hosty do obce Malé Číčovice vzdálené zhruba kilometr.

V penzionu v Číčovicicích pak oslavili svůj vstup do manželství hostinou, stejně jako před lety Jakub Prachař s manželkou Agátou. Sám Jakub ostatně na svatbě nesměl chybět, nebyl ale jediný.

Podle Blesku dorazili například i Jiřina Bohdalová,moderátoři Lucie Šilhánová a Patrik Hezucký s těhotnou manželkou nebo modelka Nikola Buranská.

"Rodina je absolutní základ jakékoliv společnosti. V pojímání nás dvou je to rodina, na jejímž počátku je pevná LÁSKA muže a ženy. Rodina deklarovaná a oficiálně potvrzená aktem svatby. Rodinu vnímáme jako natolik důležitou, že stojí za to o ní bojovat i ve chvíli, kdy už ostatní jsou skeptičtí. Ostatně je to rodina, co tvoří obce, města a země po tisíciletí," napsal Bouček na instagram.

"Jsem nadšen, že jsme dnes za účasti těch nejbližších mohli být prohlášeni za manžele. Bylo to dojemné, veselé, rodinné, jídla bylo dost a oficiálním parterem a podporovatelem byly rodiny, ze kterých jsme vzešli. Nebyl to nejkrásnější den našeho vztahu, protože ty teprve dorazí. Neb tenhle okamžik je jen začátkem cesty. Cesty, která nemusí být vždy dlážděná a z kopce. víme to oba. Ale i tak - držte nám palce. láska je ta největší síla světa. Boučkovi. Ode dneška," dodal.

Bouček se poprvé oženil v roce 2006 s Mariannou Ďurianovou, po necelých pěti měsících se ale rozvedli. Podruhé se oženil s tenistkou a právničkou Janou Hlaváčkovou.

Témata: Libor Bouček Gabriela Bendová svatba