Lucie Bílá zaskočila fanoušky: Zásnuby, či svatba?

Lucie Bílá 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 16:59 | Aktualizováno: 17. srpna 2019 13:36

Lucie Bílá zaskočila fanoušky dvojicí nejnovějších fotek, které zveřejnila na sociální síti. Někteří příznivci se na jejich základě domnívají, že se provdala za přítele Radka, nebo se s ním přinejmenším zasnoubila. Kde je pravda?

Lucie Bílá se vdávala už dvakrát, stále častěji se ovšem objevují spekulace, že se tak stalo i potřetí. Zpěvačka je momentálně ve vztahu se svalovcem Radkem Filipim, kterého jí schvaluje i její jediný syn Filip. Když se totiž rozešli… „Pořád mi volal a ptal se: Mami, proč ho od sebe odháníš? Vždyť je to skvělej chlap, co tě miluje. A měl pravdu, byla jsem hloupá,“ přiznala před časem Blesku.

Zpěvačka byla v těchto dnech hostem talkshow Honzy Dědka, čímž se pochlubila na sociální síti, kde také poděkovala za pozvání. Především dámy Lucii chválily šaty, a tak jim Bílá věnovala jeden samostatný příspěvek.

„Můj návrhář se zřejmě nechal inspirovat těmito schody,“ okomentovala snímek. „A není to jediná zajímavost na této fotce,“ pobídla příznivce, aby se pořádně podívali. Ti pozornější z nich si přece jen něčeho všimli.

„Prstýnek?“ zeptala se nesměle Katka. To další fanynka už položila otázku opravdu na tělo. „Lucko, máte prstýnek na levé ruce na prsteníčku. Je to zásnubní, nebo snubní prstýnek?“ táže se jistá Lenka. Odpovědi se zatím ani jedna z nich nedočkala.

Pro Bílou by šlo o třetí manželství. V roce 2002 byla krátce vdaná za hudebníka Stanislava Penka, v letech 2006 až 2008 pak tvořila manželský pár se zpěvákem Václavem Noidem Bártou. Syna Filipa má s někdejším partnerem Petrem Kratochvílem.

Témata: Lucie Bílá