Vondráčková o čase stráveném se Zonygou: Žádný trhák to nebude!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 12:55

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga spolu v těchto dnech tráví čas, ačkoliv se dušují, že jsou jen známí a kamarádi. Do Kanady vyrazili na natáčení filmu a oblíbená herečka už předjímá, jaký bude výsledek. Trhák z toho nejspíš nebude.

Lucie Vondráčková nám tento týden pořádně zamotala hlavy. Na veřejnosti se nechala přistihnout s parkouristou Tomášem Zonygou, který má podle některých informací být jejím novým partnerem. Ona sama tvrdí, že jde o známého a kolegu, který s ní do Kanady odletěl natáčet film. A co o čase stráveném prací se Zonygou říká?

Prozradila to diskuze pod příspěvkem na sociální síti, kde fanoušci zpěvačky a herečky reagují. „To bude zase trhák,“ komentoval snímky z natáčení Martin. „To možná ne, ale práce krásná,“ odvětila mu na rovinu Lucie, která už dříve prozradila, že na tvorbě filmu se podílí také polská herečka Liliana Komorowská.

„No jen aby to nedopadlo jako Perfect Kiss,“ přisadil si jistý Marian, čímž vyprovokoval Vondráčkovou k otázce, zdali film, který měl nevalné recenze, vůbec viděl. „Já ho viděl. Bylo to myšleno tak, aby ho zase nepohanili kritici jako Perfect Kiss,“ vysvětloval o chvíli později.

O vztahu s Vondráčkovou už promluvil i Zonyga, který rovněž tvrdí, že jsou jen kamarádi, kteří se potkali při práci. „Myslím, že Lůca má spoustu starostí s rozvodem a nepotřebuje se tahat s blbečkama, jako jsem já. Každej máme svoje starosti, ty moje jsou třeba teď v Miami, ale pšt,“ napsal na Instagramu.

Vondráčková si evidentně hodlá své soukromí nadále bedlivě střežit a Zonyga, ať spolu mají cokoliv, jí v tom hodlá být nápomocný. Lucie tedy zvolila opačnou cestu než její manžel Tomáš Plekanec, který novou partnerku přiznal už loni, dokonce se s Lucií Šafářovou již brzy dočkají prvního společného potomka.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Zonyga