Čarodějnice z Arabely: Rodina mě připravila o miliony! Teď mě chtějí zbavit svéprávnosti!

Jana Andresíková v Arabele

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. srpna 2019 11:18 | Aktualizováno: 16. srpna 2019 11:42

Herečka Jana Andresíková (78), která se do paměti diváků zapsala třeba jako čarodějnice ze seriálu Arabela, prožívá rodinné drama! Podle svých slov ji její nejbližší připravili o miliony!

Jana Andresíková podala prostřednictvím přátel trestní oznámení na dceru Michaelu a vnuka Tomáše. Tvrdí, že ji připravili o miliony za dům! A to není vše. Podle herečky se ji její nejbližší pokoušení připravit o svéprávnost.

V dokumentu, ze kterého cituje deník Blesk, se uvádí, že ji rodina měla pod nepravdivou záminkou přinutit prodat vnukovi její téměř nový dům u Mělníka – a to ještě výrazně pod cenou. Andresíková teď tvrdí. že neměla tušení, že v něm nebude moct dožít!

Většinu poslaných peněz si pak podle dokumentů si pak ale dcera herečky poslala na svůj účet – a to bez vědomí či svolení Jany Andresíkové. Dcera jí následně nedala na výběr a přestěhovala ji do maličkého bytu.

„Podivná garsonka s jedním oknem, sociálem, kde by se za chvíli zbláznil i mladý a zdravý člověk, byla pro mě noční můrou. Dali mi tam pár věcí a zbytek neřešili. Neměla jsem sílu vzdorovat, byla jsem zoufalá a bezradná,“ popsala herečka Blesku.

Většinu svých obrazů, cenností, nábytku, oblečení i osobních věcí už pak neviděla. „Stejně tak, když jsem se ptala, kde jsou peníze za dům, vždy se odpovědi vyhýbali, abych se nestarala. Dům jsem vlastně ani prodat nechtěla, byla jsem spíš postavena před hotovou věc a donucena,“ popsala Andresíková, která má stále trvalé bydliště u vnuka.

Navíc ji prý chce dcera tajně zbavit svéprávnosti. To byla poslední kapka – a ona se rozhodla jednat. „Vše má v rukou můj právník. Je už podána jak žaloba, tak trestní oznámení a já už opravdu nebudu diplomat a ten tichý hlupák, který bude jen kývat, jak rodinka chce,“ dodala herečka.

Její dcera ani vnuk nechtěli věc komentovat. „Odmítám se nechat manipulovat a dál sprostě okrádat!“ vzkázala své rodině Andresíková.

Témata: Jana Andresíková