Plekanec a Šafářová si lžou do kapsy! Dostali samé pozitivní reakce?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 10:55 | Aktualizováno: 16. srpna 2019 22:01

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová rozšíří již brzy rodinu o prvního společného potomka, který bude pro sportovní pár nejlepším možným vánočním dárkem. Spousta lidí jim to moc přeje, najdou se ale i nepřející, kteří to dávají jasně najevo. Hokejista s tenistkou si toho ale – zdá se – nevšímají.

Tomáš Plekanec se před pár dny svěřil, že už se nemůže dočkat, až v prosinci přijde na svět jeho třetí potomek, kterého čeká s tenistkou Lucií Šafářovou. V rozhovoru pro server NHL.com, v němž prozradil předběžný termín porodu, ovšem pronesl i další zajímavé věci, které stojí za to zmínit.

Vyjádřil se třeba k tomu, proč je náhle mnohem aktivnější na sociálních sítích. „Lucie mě to trochu naučila. Je mistrem sociálních médií. Rozumí si s Instagramem a podobnými věcmi, zkrátka ví něco víc než já o sociálních sítích. To je jeden z důvodu, proč jsem nyní aktivnější,“ svěřil se známý hokejista.

Řeč přišla i na to, že právě na Instagramu pár oznámil těhotenství. „Bylo to skvělé. Samozřejmě je to pro nás výjimečné období. Vážíme si toho, že každá fanouškovská reakce byla pozitivní,“ uvedl Plekanec. To se ale jaksi přehlédl, protože Šafářová je na sociálních sítích často terčem nevybíravých útoků.

„Se drží za břuch, aby se pochlubila milencovým děckem, musela se hodně modlit, aby se to podařilo. Podrazáky nesnáším,“ stálo kupříkladu v jednom z komentářů pod fotkou, na které se Šafářová chlubila rostoucím těhotenským bříškem. To ale evidentně pozornosti jejího partnera uniklo.

Plekanec se každopádně nemůže miminka dočkat, zvlášť když rodičovské povinnosti mu žádný velký problém podle jeho slov nedělají. „Moc se těším na to, až se zase nevyspím, až budu měnit plenky a na všechny ty úžasné věci, co s tím souvisí,“ nechal se slyšet.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová