Ewa Farna na rovinu: Přiznala, jak se cítí!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. srpna 2019 9:33

Ewa Farna je bez debat jednou z nejznámějších tuzemských zpěvaček, přesto navenek vždy působila skromně. Nyní přiznala, že se opravdu necítí být nějakou celebritou. Co jí vedlo k takovému prohlášení?

Ewa Farna tento týden oslavila 26. narozeniny a při té příležitosti uvedla, že se už celých třináct let může pracovně věnovat svému největšímu hobby – zpěvu. I za to je dle svých slov každý den vděčná Bohu. Obzvlášť když od něj dostane takovou příležitost, jakou měla včera.

Oblíbená zpěvačka totiž vystupovala v moravských Jaroměřicích nad Rokytnou pod širým nebem za doprovodu Moravské filharmonie, což se jí nepoštěstí zrovna každý den. I proto se Ewa na sociální síti rozepsala o svých pocitech. Ani po takovém vystoupení se prý necítí jako celebrita, ačkoliv důvod by k tomu jistě měla.

„Bylo mi ctí s Váma strávit večer a to standing ovation na konci… to je tak nepopsatelný pocit, kdy se cítím být i ve vašich očích ne celebritou, ne někým z časopisu, ale prostě zpěvačkou. Jsem ohromně vděčná, že mi ten pocit dáváte,“ napsala na Instagramu a nezapomněla poděkovat filharmonikům za krásný zážitek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Srp 15, 2019 v 5:52 PDT

Farna tak měla zase důvod k radosti, jen o pár hodin dříve se totiž stala terčem hackerského útoku. Internetoví podvodníci ji připravili o facebookový profil, na kterém ji sledovalo kolem 750 tisíc lidí z Česka i Polska. Zpěvačka má naštěstí návod, jak být neustále šťastná.

„Jestli jsem se něco za těch 26 let naučila, tak to, že štěstí je fakt stav mysli, který nepramení tolik z vnějších zdrojů, jak si často rádi myslíme… A tak vám přeju, ať jste taky šťastní. Někdy si to stačí totiž připustit,“ vzkázala příznivcům před pár dny.

Témata: Ewa Farna