Slováček dává od Dády ruce pryč, ale… Ozvala se jejich dcera Anička!

Anna Slováčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. srpna 2019 16:18

Felix Slováček a Dáda Patrasová se v posledních dnech pustili do intenzivní mediální války, v níž si ani jeden z manželů nic nedaruje. Spory rodičů samozřejmě zaznamenaly i jejich děti. Jaká je reakce Aničky Slováčkové?

Vyhrocená válka mezi Felixem Slováčkem a Dádou Patrasovou má dalšího aktéra. Celá kauza logicky nenechává klidnou jejich dceru Aničku Slováčkovou, která jen nerada sleduje, jak se její rodiče osočují přes média prakticky v přímém přenosu.

„Ráda bych se od toho distancovala, nechci být s jejich válkou spojovaná,“ svěřila se eXtra.cz. „Nejsem na ně už ani naštvaná, naučila jsem se v tom žít. Nechci potlačovat vztek či nějakou negaci vůči své rodině. Nemám totiž na jejich spory energii,“ pokračovala Anička, která se raději soustředí na práci.

Logicky se odmítá bavit také o tom, na čí straně ve sporu stojí. „S oběma se normálně bavím a snažím se těm sporům vyhýbat,“ nechala se slyšet a vzápětí prozradila i svůj názor na kauzu. „Mrzí mě to, všechny jejich konflikty jsou zcela zbytečné,“ dodala pro zmíněný server.

O čem vlastně vedou Slováček a Patrasová spory? Hudebník se v tomto týdnu nechal slyšet, že by manželku rád zbavil svéprávnosti, aby ji donutil k léčbě alkoholismu, který u ní údajně propukl. Dokonce tvrdil, že už na tom pracuje s právníky. Herečka reagovala slovy, že se její muž nechce rozvádět, navíc prý trpí demencí, což saxofonista rázně popřel.

„Nevedu válku, neútočím,“ přísahal Slováček pro Blesk s tím, že se obává, že Patrasová skončí bez pomoci špatně. „Nechci ji poškozovat, reaguju jen na to, co vidím. Ona o tom nechce ani slyšet, podle ní žádný problém nemá, dávám od toho tedy ruce pryč,“ vzkázal ještě.

Témata: Anna Slováčková Felix Slováček Dagmar Patrasová