Vondráčková a Zonyga: Přítel, nebo známý? Překvapivá slova o Lucii!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. srpna 2019 8:27 | Aktualizováno: 15. srpna 2019 10:55

Lucie Vondráčková se v tomto týdnu nechala přistihnout na veřejnosti s Tomášem Zonygou, čímž spustila vlnu spekulací, zdali jde o jejího nového přítele, nebo jen o známého, jak tvrdí ona. Po dvou dnech mlčení se k celé záležitosti poprvé vyjádřil sám Zonyga.

Lucie Vondráčková má nového partnera? Podle informací Expresu ano, má jít o učitele parkouru Tomáše Zonygu, s nímž byla přistižena na letišti na cestě do Kanady. Sama oblíbená zpěvačka a herečka se dušuje, že jde jen o „známého“. Poprvé od chvíle, co se celá záležitost začala probírat v médiích, si vzal slovo také Zonyga.

„Hezky o mně mluví (média - pozn. red.), přál bych to stejný i Vondrajdě. Je fakt dost v pohodě,“ napsal Tomáš na svém instagramovém profilu a použil přitom ležérní přezdívku, kterou používá hodně lidí a Lucii přijde fajn. Vondráčková to přiznala na jaře ve videu na YouTube, kde také odpovídala na dotaz fanynky, zdali už našla přítele, co jí „ve všem pomůže“.

Dvojnásobná maminka tehdy nejprve udělala krátkou pomlku, aby se zamyslela, co v tomhle ohledu řekne. „Hm, ne,“ odvětila. „Já mám dva kluky tady a o ty se starám,“ připomněla svoje syny, které má s hokejistou Tomášem Plekancem. Teď to ovšem vypadá, že se situace dramaticky změnila.

„Lucka nechce, aby to kdokoliv věděl, ale je zamilovaná. Nehodí se jí sice, aby to vyšlo před rozvodovou bitvou najevo, ale už má také nového partnera,“ tvrdí zdroj Expresu z okolí Vondráčkové, která se s tím údajně svěřila nejlepším kamarádkám. Podle serveru je to právě Zonyga.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Zonyga