Zprávařka Parmová se vdala: Takhle to novomanželům slušelo!

Sandra Parmová se vdala 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 21:15

Zprávařka televize Prima Sandra Parmová se o víkendu vdala za otce dcery Emily Pavla Pospíšila. Až tento týden se novomanželé pochlubili tím, jak jim to během svatebního obřadu na jihu Moravy slušelo.

Moderátorka zpravodajských relací televize Prima Sandra Parmová do toho o víkendu praštila. V sobotu 10. srpna se provdala za snoubence a otce dcery Emily Pavla Pospíšila. Svatba proběhla na jižní Moravě, konkrétně v malebné stodole Suška nedaleko Znojma. Obřad nezhatil ani déšť, novomanželé doufají, že jim pršelo štěstí.

Gratulace a první fotografie si však novomanželé nechali až do pracovního týdne. O svatebním dni se rozepsala především tvář televize Prima. Kdo tedy nebyl přítomen jako host, mohl si alespoň obřad v duchu představit.

„Náš den. Máme kolem sebe s Pavlem tak úžasné lidi. Moc vám všem děkujeme za překrásný svatební den a protančené střevíce. Jste vážně nejlepší,“ poděkovala na Instagramu. „Hned potom, co jsme si vyměnili prstýnky, snědli polívku i dort, začal mejdan, na který budeme vzpomínat celý život,“ vylíčila na sociální síti.

Datum svatebního obřadu nezvolili novomanželé Pospíšilovi náhodně. 10. srpna před dvěma lety se novomanželům narodila dcera Emily, která byla za družičku, stejně jako dcera ženicha z jeho předchozího vztahu. Ve fotogalerii se můžete podívat, jak to všem svatebčanům slušelo.

Témata: Sandra Parmová