Lucie Borhyová a nový milenec: Chtějí spolu mít dítě?

Borhyová, Lucie 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 19:55

Televizní moderátorka Lucie Borhyová nedávno oslavila 20 let na obrazovkách, které narušily prakticky jen dvě rodičovské dovolené. Dokáže si hvězda televize Nova představit, že by si dala mateřskou pauzu ještě jednou?

Lucie Borhyová má dvě děti Lucase a Lindu se dvěma partnery, ovšem ani jeden z nich ji nedovedl k oltáři. Momentálně má však po svém boku nového muže, jmenuje se Michal Smečka a společně s televizní moderátorkou se stará o její nadační fond LuckyBe. Je to konečně ten vyvolený?

To nikdo neví, jelikož hvězda televize Nova se rozhodla mlžit. „I v předchozích vztazích jsem se snažila nechávat si tyhle věci pro sebe, ale protože jsem známá osobnost, tak se to vždycky nějak provalilo,“ řekla magazínu Story.

„Je pravda, že nás zrovna nedávno nafotili paparazziové, přesto o tom nechci mluvit. Chci si uchovat alespoň malou část pro sebe,“ vysvětlila tajemná Borhyová. Sdílnější naopak byla na téma dalšího dítěte. Chtěla by svým dětem pořídit sourozence?

„Nechávám tuhle otázku otevřenou. Uvidíme, co mi osud nadělí,“ nechala se slyšet v rozhovoru pro zmíněný časopis. Evidentně by se tedy třetímu dítěti úplně nebránila, ostatně v 41 letech má nejvyšší čas o tom popřemýšlet.

Témata: Lucie Borhyová