Slováček žádá: Nemějte mě za vraha! Lže Patrasová o jeho zdraví?

Felix Slováček 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 13:36

Felix Slováček a Dáda Patrasová si v posledních dnech nic nedarují. Nejnovější spor, který vyvolala hudebníkova slova o znesvéprávnění manželky, pokračoval ostrou reakcí herečky. Patrasová tvrdí, že Slováček trpí demencí. On to popírá a opakuje, co už jednou řekl.

Válka mezi manželi Felixem Slováčkem a Dádou Patrasovou se rozhořela naplno. Hudebník hrozí herečce tím, že jí s právníky zbaví svéprávnosti, ona se domnívá, že to dělá, protože si nepřeje rozvod. „Neberu to jako válku, ale v podstatě jsem se snažil Dádě pomoct,“ ozývá se opět Slováček, který poskytl rozsáhlé vyjádření Super.cz.

„Jak je vidět, někdo to nechce, někdo tomu brání a myslí si, že ji chci okrást,“ reaguje na manželčina slova. „Já mám naopak pocit, že je jí potřeba pomoct, a když to nejde tak, tak už se jí pomoct nedá a nemůžete mě mít za vraha, ale jen za muzikanta,“ říká na rovinu. Kromě něj prý Dádě navrhovali léčbu i děti a „cizí lidi“, všichni bezvýsledně.

Současný stav Patrasové sice komentovat nechtěl, vzápětí ale pronesl ostrá slova. „Myslím, že to potřebuje jako sůl, a když se na to nedá, tak asi umře,“ sdělil zmíněnému serveru s tím, že už podnikl právní kroky, o kterých by zatím nerad mluvil.

Slováček se také vyjádřil k nařčení, že on sám trpí demencí. Lékaři mu podle jeho slov žádnou takovou diagnózu nesdělili. „Na druhou stranu si myslím, že v určitých letech je každý člověk trochu nějakej. Cítím se dobře, neberu žádné léky, jsem zdravej. I mozek mám velmi zdravej,“ ujistil všechny.

Patrasová a Slováček jsou manželi od roku 1983, mají spolu dvě děti – syna Felixe a dceru Aničku. Hudebník má z předchozího vztahu ještě dceru René. Felix a Dáda spolu ovšem už nějaký čas nežijí. Herečka má italského přítele Vita, její muž si našel výtvarnici Lucii Gelemovou.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová