Kopřivová se nestíhá otáčet:. Přiznala, co se u ní děje!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 11:34 | Aktualizováno: 14. srpna 2019 23:22

Veronika Kopřivová nechala lidi nahlédnout pod pokličku svého života, ať už je řeč o práci, cestování nebo soukromí. Co pikantního na sebe modelka, která Jaromíra Jágra vyměnila za svalovce Míru, práskla?

Kdo Veroniku Kopřivovou sleduje na Instagramu, asi si všiml, že je pořádně rozlítaná. Expřítelkyně Jaromíra Jágra neustále pracuje, cestuje, sportuje či prostě jen tráví čas s nynějším partnerem Miroslavem Dubovickým. Až to působí dojmem, že se prakticky nezastaví, což evidentně není daleko od pravdy.

„Fotka za pochodu, takže kvalita nic moc,“ okomentovala nejnovější snímek na profilu s tím, že teď vůbec nic nestíhá. „Jsem nejvíc produktivní, když cítím tlak, časový press a stres,“ svěřila se modelka provozující úspěšný módní e-shop.

„Nejsem plánovací typ a když už něco naplánuji, tak to většinou nevyjde, takže pak musím vše rušit a překopávat. Práce, cestování, soukromý život, mám to tak ve všem,“ pokračovala evidentně velice zaneprázdněná Kopřivová.

Vzápětí připojila čerstvý příklad ze života. „Poprvé jsem si letenky koupila tři týdny dopředu. To beru jako velký úspěch. Za pár hodin mi to letí na Ibizu, ale smolíček… Práce a povinnosti se nahromadily takovým způsobem, že nikam nejedu,“ přiznala modelka.

Ač je o ní známo, že je vášnivou cestovatelkou, tentokrát zmařené šance podívat se do zahraničí ani nelituje. „Nestihl se dostavit ani cestovní mood, takže aspoň nejsem zklamaná… zatím,“ dodala na závěr.

Témata: Veronika Kopřivová