Solaříková už neví, kde jí hlava stojí: Další spekulace o těhotenství!

Patricie Solaříková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. srpna 2019 10:53

Patricie Solaříková už nejspíš neví, kde jí hlava stojí. Na sociální síti se opět objevily spekulace o možném těhotenství oblíbené herečky, stačil přitom jeden vtipný komentář pod fotografií. Co vyprovokovalo debatu na toto téma tentokrát?

Je to stále jen několik týdnů, co se Patricie Solaříková provdala za partnera Tibora Pagáče, ale pro herečku jsou to zatím docela krušné časy. Jakmile totiž jen trochu nabídne fanouškům příležitost spekulovat o možném těhotenství, ti toho bez většího otálení využijí.

Nyní se debata na toto téma rozpoutala kolem nejnovějšího snímku na jejím instagramovém profilu. Na něm novomanželé Pagáčovi kráčí pryč od objektivu a vedle herečky vyčuhuje ocas jednoho z jejich psů. „Ten ocas tam. Tak přece tři,“ zavtipkovala jistá Marta.

„To on tam je před náma schovaný ještě Čolek (další pes herečky – pozn. red.), takže vlastně všichni 4,“ reagovala s úsměvem herečka. Jenže jedna z fanynek nepochopila, že je řeč o psech, a domnívala se, že Patricie nejspíš čeká dvojčata. „Takže 4? To tedy upřímně gratuluji a hodně štěstí a pohody,“ napsala.

Hvězdě Ulice už evidentně podobné reakce na její fotografie nestojí za komentář, s vysvětlením ale přispěchala další fanynka. „Čolek je ten druhý pejsek. Kdyby byla těhotná, určitě to takhle neoznámí v komentáři,“ vysvětlila Vendy.

Solaříková by její slova určitě podepsala, ostatně před pár týdny podobně odpověděla na dotaz zvídavých příznivců. „Nemyslím to nijak zle, ale domnívám se, že je to naše soukromá věc s manželem a nikomu do toho nic není,“ uvedla na rovinu.

Témata: Patricie Solaříková