Aleš Cibulka trpěl: Z televize zmizel kvůli ošklivé nemoci!

Cibulka, Aleš

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. srpna 2019 8:24 | Aktualizováno: 14. srpna 2019 23:22

Ještě před pár lety ho bylo všude plno. Před třemi lety se ovšem moderátor Aleš Cibulka (42) úplně stáhl nejen z televize, ale i z rádia. Teď poprvé promluvil o tom, jaké utrpení prožíval!

Když Aleš Cibulka v roce 2016 oznámil, že si bere pracovní volno, pro mnohé to bylo velké překvapení. Tehdy to vysvětloval tím, že měl moc práce a zatoužil po pauze. Pravda ovšem byla poněkud jiná!

Před dvěma lety si Aleš Cibulka sáhl na dno. Dostihl ho syndrom vyhoření. „Nejstrašnější je přiznat si tenhle průšvih. U mě bylo důležitý naučit se říkat NE,“ vysvětlil teď v rozhovoru pro Český rozhlas.

Když se rozhodl pro pauzu, jeho partner Michal Jagelka mu sbalil kufry a odvezl ho na chalupu. „Odvezl mě na chalupu, rozdělal oheň v kamnech, já jsem si dal v sednici matraci ke kamnům, na tu jsem si lehnul a 2 měsíce jsem spal," přiznal v rozhovoru s kolegyní Terezou Kostkovou.

Dokonce docházel na terapie k psychiatrům do Bohnic! Nakonec se mu ale podařilo vše překonat a vrátit se zpět. „Vlastně jsem se znovu narodil,“ dodává Aleš Cibulka.

Témata: Aleš Cibulka