Šafářová je po Hlaváčkové další na řadě: Plekanec prozradil termín porodu!

Lucie Šafářová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. srpna 2019 16:59

Lucie Šafářová slaví narození dítěte. Zatím sice jen toho, které přivedla na svět její tenisová kamarádka Andrea Hlaváčková, ale i ona se brzy dočká miminka. Tomáš Plekanec totiž konečně prozradil termín porodu. Kdy se sportovní pár dočká prvního společného potomka?

Lucie Šafářová slaví. Její kamarádka a někdejší spoluhráčka Andrea Sestini Hlaváčková dnes oznámila, že se před pár dny stala maminkou dcery Isabelly. Prý je to největší štěstí na světě, což brzy pozná i nynější partnerka Tomáše Plekance. Hokejista je dokonce tak nedočkavý, že už prozradil termín porodu.

„Je to vzrušující čas. Procházet tím znovu, v životě není nic lepšího než mít novorozence,“ dojímal se kladenský rodák v rozhovoru pro hokejový server NHL.com. „Mělo by to být někdy v polovině prosince, takže to pro nás bude krásný vánoční dárek,“ svěřil se budoucí trojnásobný tatínek.

Plekanec už má totiž dva syny se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou, s níž se rozvádí. Rodičovské povinnosti mu tak očividně problém nedělají. „Moc se těším na to, až se zase nevyspím, až budu měnit plenky a na všechny ty úžasné věci, co s tím souvisí,“ nechal se slyšet.

Porod tedy není až tak blízko za rohem, jak se mohlo zdát poté, co Šafářová minulý týden zveřejnila fotku rostoucího těhotenského bříška. Tehdy se spekulovalo o tom, zdali není v sedmém, dokonce možná i v osmém měsíci. Plekanec to svými slovy pro zámořský server rázně popřel.

Plekanec a Šafářová oficiálně potvrdili vztah koncem loňského léta, krátce po oznámeném rozchodu hokejisty s Vondráčkovou. I populární zpěvačka a herečka má podle nejnovějších informací po svém boku novou známost.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec